Verzending & Retourneren

VERZENDING & RETOURNEREN

Nederlandse orders worden verzonden met brievenbuspost, dus thuis blijven is niet nodig.

Nederland
Alle orders in Nederland worden gratis verzonden.

België en Duitsland
Orders naar België en Duitsland worden vanaf €99,- gratis verzonden. Voor orders onder €99,- wordt €4,99 in rekening gebracht. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

EUR1
Orders naar Austria, Denmark, Finland, France, Greece, Greenland, Vatican City, Ireland, Italy, Luxembourg, Monaco, Norway, Poland, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, United Kingdom worden vanaf €119,- gratis verzonden. Voor orders onder €119,- wordt €8,99 in rekening gebracht Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

EUR2
Order naar overige landen binnen Europa worden vanaf €119,- gratis verzonden. Voor orders onder €119,- wordt €9,99 in rekening gebracht Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Internationaal
Orders buiten Europa worden vanaf €149,- gratis verzonden. Voor orders onder de €149,- wordt €19,99 verzendkosten in rekening gebracht. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Levertijd

Nederland

1 tot 3 werkdagen

België, Duitsland & Luxemburg

3 tot 5 werkdagen

Overig Europa

5 tot 8 werkdagen

Internationaal

8 tot 12 werkdagen

Dit is een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

RETOURNEREN

Je hebt recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden voor retour aan te melden. Na de aanmelding heb je nog 14 dagen de tijd om het daadwerkelijk te retourneren. 

Nederland

Je kunt jouw pakket naar ons retourneren (retourkosten zijn voor eigen rekening). Meld uw retourpakket aan via de 'retour' pagina en volg de instructies. 

De teruggestuurde producten worden na ontvangst binnen 14 dagen terugbetaald op de rekening waarmee de bestelling is geplaatst. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Zorg dat je indien nodig een verzendbewijs de retourzending kan aantonen. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. 

Let op! Retourzendingen zonder aanmelding worden niet in behandeling genomen. Ook worden producten die niet in de originele verpakking geretourneerd zijn alleen in behandeling genomen als het product nog in goede staat is. 

Buiten Nederland
Dit zijn de instructies voor het retourneren van pakketten buiten Nederland. Het retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief retourformulier naar onderstaand adres:

CarlieV
Marcusstraat 135
1091 TJ Amsterdam
The Netherlands

Let op! Retourzendingen zonder aanmelding worden niet in behandeling genomen. Ook worden producten die niet in de originele verpakking geretourneerd zijn alleen in behandeling genomen als het product nog in goede staat is. 

RUILEN

Wil je je order ruilen voor een artikel van dezelfde prijs? Geef dit dan aan bij het aanmelden van de retourzending. Gaat het om items van een ander bedrag? Dan krijg je het verschil terugbetaald op je rekening. 

TERUGBETALING

Bij retourzendingen zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. CarlieV behoudt zich het recht voor retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gedragen zijn of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd.