Garantie & Klachten

GARANTIE

CarlieV hanteert de volgende garantietermijnen na datum van aankoop:

 • Gold plated Stainless Steel
  12 maanden
 • Donut Charms
  12 maanden

Wij beoordelen elke situatie individueel. Neem contact op via info@carliev.com en voeg de volgende informatie toe: 

 • Ordernummer en volledige naam
 • Foto/video van het beschadigde product waarbij het probleem duidelijk zichtbaar is
 • Een korte omschrijving van het probleem

Indien wordt vastgesteld dat het gaat om een fabricagefout zal je product kosteloos worden gerepareerd of vervangen. Let wel, de garantie vervalt wanneer een gebrek is ontstaan als gevolg van of dat voortvloeit uit onvoorzichtigheid doordat jij of iemand anders het product hebben proberen aan te passen of het product hebben gebruikt waar het niet voor gemaakt is. 

Beschadiging van producten door normaal gebruik valt niet onder de garantievoorwaarden. Dit geldt ook voor de Stainless steel collection en Donut Charms. Daarnaast valt hierbij een verbogen ring ook niet onder de garantievoorwaarden. Verder valt het verliezen van producten niet onder de garantievoorwaarden. 

VERKEERD/BESCHADIGD PRODUCT ONTVANGEN

Bij CarlieV streven we ernaar om alle producten en je bestelling grondig te controleren voor verzending. Wanneer je toch een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen dien je dit binnen 3 dagen na ontvangst aan ons kenbaar te maken. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@carliev.com met de volgende informatie:

 • Ordernummer en volledige naam
 • Foto/video van het beschadigde product en een korte omschrijving 

Wanneer je ons later dan 3 dagen na ontvangst op de hoogte stelt kunnen we niet meer aansprakelijk gesteld worden. 

KLACHTEN

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@carliev.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.